Poliklinika MakeOver | Poliklinika U Splitu | Beautiful Inside & Out

27 Sep 2021 09:23
Tags

Back to list of posts

POLIKLINIKA MAKEOVER je inovativna poliklinika u Splitu, koja na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domace i inozemne medicinske strucnjake. Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na podrucju stomatologije, neinvazivne i nekirurske tretmane u podrucju dermatologije, medicinske estetike i anti-agea, detox i oblikovanje tijela, te estetske / regenerativne ginekologije.

Kada je riječ o uslugama koje se nude u poliklinici, poseban naglasak stavlja se na estetsku/regenerativnu ginekologiju, koju poliklinika MakeOver provodi prva na ovim prostorima i u ovom opsegu.

ESTETSKA - REGENERATIVNA GINEKOLOGIJA

Rješavanje niza tegoba, koje su do jučer bile "tabu tema", a vezane su za intimnu regiju danas je dostupno kroz niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji su u svijetu već dugi niz godina sastavni dio žensko/muške njege te predstavljaju vrstu seksualnog wellnessa koji dovodi do podizanja samopouzdanja, a u konačnici i boljeg odnosa s partnerom/partnericom.
Za razne smetnje kao što su: smetnje nekontroliranog bježanja mokraće, suhoća rodnice, neugodnost i bol pri spolnom odnosu, nekvalitetan orgazam odnosno njegov potpuni izostanak ili pak promjena pigmentacije vanjskog spolovila na raspolaganju je široki spektar tretmana sa zadivljujućim rezultatima, kojima prethode detaljne konzultacije, a od kojih se posebno ističu – O SHOT, G SHOT, nekirurška korekcija stidnih usana, pomlađivanje vagine, primjena PRP-a u intimnoj regiji te različiti kemijski pilinzi tog područja.

Uz estetsku/regenerativnu ginekologiju, svakako se ističu i usluge dermatologije, stomatologije i medicinske kozmetologije.

STOMATOLOGIJA

Tim naše dentalne klinike čine vrhunski stručnjaci koji će Vaš osmijeh najsuvremenijim metodama dovesti do savršenstva! Možemo se pohvaliti individualnim pristupom prema svakom pacijentu, i to od dijagnosticiranja do rješavanja problema. Naš glavni cilj jest da svaki pacijent izađe iz poliklinike Makeover s osmjehom kakvog je oduvijek sanjao!

MEDICINSKA ESTETIKA I ANTI-AGE

U poliklinici Makeover pacijentima je na raspolaganju široka ponuda neinvazivnih, nekirurških i potpuno bezbolnih medicinskih tretmana koji uz odlične rezultate ispravljaju štete uzrokovane fotostarenjem i kronološkim starenjem. Pri tome osobiti naglasak stavljamo na očuvanje što prirodnijeg izgleda pacijenta, pogotovo kad su u pitanju postupci vezani za područje lica, izbjegavajući umjetni izgled i bilo kakvo pretjerivanje kao konačni rezultat. Smisao svih naših tretmana jesu usporavanje prirodnog procesa starenja lica i tijela i diskretni popravci već nastalih promjena, i to uz maksimalno očuvanje prirodne ljepote i zadovoljstva. Vaša koža zadržat će mladolik, nježan i hidratiziran izgled samo ako adekvatno brinete o njoj. Poliklinika Makeover nudi Vam također i niz medicinsko-kozmetičkih tretmana za održavanje ljepote kože lica i tijela.

DETOX I OBLIKOVANJA TIJELA

U Poliklinici MakeOver nudimo vam niz tretmana za detoksikaciju i oblikovanje tijela, a pri čemu poseban naglasak stavljamo na holistički pristup u vidu Metabolic Balance metaboličkog programa.

COVID-19 TEST

U poliklinici MakeOver možete obaviti COVID-19 testiranje, PCR test, brzi antigenski test i serološki test. Radimo i vikendom, te po dogovoru dolazimo i na vašu adresu. COVID testiranje na svim eventima (koncerti, vjenčanja,…) po dogovoru. Brzo, jednostavno i pouzdano.
PCR test poliklinika u splitu
– test koji detektira prisutnost, odnosno odsutnost CoV-2 genoma.

Antigenski test
– kromatografski imunološki test za kvalitativno otkrivanje specifičnih antigena SARS-CoV-2. U slučaju postojanja simptoma bolesti i negativnog nalaza na antigen testu ne isključuje se infekcija virusom COVID-19, te se mora učiniti dodatna provjera RT-PCR-om.

Serološki test
– test kojima se određuje imate li u svojoj krvi antitijela na SARS-CoV-2.

ZDRAVSTVENI TURIZAM / O NAMA

Poliklinika MakeOver Beautiful Inside & Out osmišljena je kao prava oaza zdravstvenog turizma za domaće i strane goste.

Zajedno s luksuznim sobama BGold, ova Poliklinika na jednom mjestu nudi široku lepezu jedinstvenih, inovativnih tretmana te mogućnost komfornog smještaja, a medicinski i turistički obrazovano osoblje spremno je pružiti 24h njegu.

Vizija Poliklinike usmjerena je ka jačanju imidža Splita i Dalmacije općenito kao idealne destinacije zdravstvenog turizma, ali i ka unaprjeđenju kvalitete zdravstvene ponude čitave regije, a čime se u konačnici doprinosi razvoju cjelogodišnjeg turizma u Republici Hrvatskoj.

Split kao svjetski poznata turistička destinacija nudi svim svojim posjetiteljima savršen spoj povijesne baštine, kristalno čistog mora, tradicionalnih kulinarskih delicija te široki izbor plaža i obližnjih otoka. Blaga mediteranska klima i veliki broj sunčanih sati čine Split zaista idealnom lokacijom za odmor tijekom cijele godine.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License